EPLAN Cloud Support

FAQs EPLAN eMANAGE

Antwoorden op veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

EPLAN eMANAGE

EPLAN eMANAGE biedt een cloudgebaseerde omgeving voor het gemeenschappelijke gebruik van projecten en maakt tegelijkertijd een eenvoudige interactie mogelijk door ondersteuning van andere EPLAN oplossingen, zoals EPLAN eVIEW. Het maakt snelle en veilige gegevensuitwisseling met geselecteerde belanghebbenden mogelijk, met verbeterde beveiliging, waardoor gebruikers de juiste gegevens met de juiste personen kunnen delen en de samenwerking kunnen verbeteren. De volledige versie van EPLAN eMANAGE biedt u, naast de functies van de gratis versie, praktische functionele uitbreidingen en extra geheugen. Zie de productpagina voor meer beschrijvingen van de uitbreidingen. 

Iedereen die op EPLAN Cloud geregistreerd is, kan EPLAN eMANAGE gratis gebruiken.

EPLAN eMANAGE is vanaf het EPLAN platform, versie 2.9 SP1 geïntegreerd. Bovendien kunt u er via een internetbrowser in een actuele versie toegang tot krijgen; EPLAN eMANAGE is momenteel beschikbaar voor Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge.

  • Bedrijfsorganisatie: met elke EPLAN eMANAGE-licentie krijgt u 10 GB geheugenuitbreiding voor uw bedrijfsorganisatie voor actieve samenwerking.
  • Geen bedrijfsorganisatie: uw opslaglimiet is 10 GB en dit kan niet worden uitgebreid.

Lees meer over organisaties en bedrijfsorganisaties.

EPLAN eMANAGE Free is standaard alleen beschikbaar voor EPLAN Cloud beheerders. Als u de EPLAN toepassing niet kunt zien, vraag dan uw interne beheerder om toegang.

Met de licentie schaft u extra functies aan, zoals de implementatie van de EPLAN-projectback-up (*.zw1) in oudere EPLAN-versies, de synchronisatie en het delen van stamgegevens, het delen van documentatiebijlagen van projecten in meerdere indelingen, evenals meer opslagruimte. Een beschrijving van de uitbreidingen vindt u op de productpagina.

  • Intern: u deelt de gewenste gegevens binnen uw eigen organisatie in EPLAN Cloud.
  • Extern: u deelt de gewenste gegevens met een andere organisatie in EPLAN Cloud.

  • In principe wordt de volledige versie van eMANAGE, als licentie voor één werkplek aangeboden. Binnen een bedrijf kan deze licentie dus niet door meerdere gebruikers tegelijk worden gebruikt.
  • Het is altijd mogelijk om een licentie over te dragen aan een andere gebruiker binnen het bedrijf. Deze overdracht moet worden uitgevoerd door een gebruiker met beheerdersrechten.
  • Wanneer, in een bedrijf, meerdere gebruikers tegelijk met de volledige versie van eMANAGE moeten werken, is een abonnement op een aanvullende licentie vereist.
  • De gratis versie ‘EPLAN eMANAGE Free’ kan binnen een bedrijf door meerdere gebruikers tegelijk worden gebruikt.

U hebt de mogelijkheid om via de EPLAN verkoopkanalen de gebruikelijke weg te kiezen of u kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Hiervoor kunt u inloggen op www.eplan.com, op 'Dashboard klikken' en onder 'Paid Apps' de bijbehorende toepassing 'eMANAGE' selecteren. Volg dan de verdere instructies voor een individuele en vrijblijvende offerte.

In principe is er bij het delen van de projectgegevens en de eisen van EPLAN geen beperking. Er zijn echter nationale wettelijke beperkingen voor de internationale uitwisseling van projectgegevens die de service momenteel beperken. Voor de volgende landen kunnen beperkingen gelden voor de internationale uitwisseling van projectgegevens:

  • China

Zie de volgende link op EPLAN Help voor een gedetailleerde uitleg van de rollen en toegangsrechten.