EPLAN eSTOCK: artikelbeheer in de cloud voor gangbare processen

EPLAN eSTOCK is uw tool voor artikelbeheer voor meerdere gebruikers. Gebruik de software in de cloud om EPLAN-artikelgegevens centraal via uw webbrowser te bekijken, te bewerken en te delen. Artikelgegevens zijn op elke willekeurige locatie beschikbaar: op uw thuiswerkplek, voor de samenwerking met collega's op meerdere locaties en voor het delen van gegevens met zakelijke partners.

EPLAN eMANAGE: EPLAN projecten veilig delen en eenvoudig extern bewerken

EPLAN eMANAGE is uw cloudgebaseerde basis voor actieve project- en locatie overschrijdende samenwerking. Deel uw gegevens snel en veilig met collega's, partners, leveranciers en opdrachtgevers. Met deze oplossing kunt u eenvoudig projecten vanuit het EPLAN platform en de webbrowser naar de veilige cloud-omgeving van EPLAN uploaden. EPLAN eMANAGE is beschikbaar als gratis versie en als aantrekkelijke volledige versie met extra functies.

eplan-emanage.jpg

EPLAN eVIEW: eenvoudig en overal op ieder moment projecten bekijken, delen en van commentaar voorzien

Met EPLAN eVIEW kunt u reviewprocessen in engineering digitaliseren. Met de gratis software kunt u op een gestructureerde manier samenwerken met collega's, klanten en dienstverleners. Met eVIEW kun u door middel van de redlining-functie de projectgegevens bekijken en commentaar toevoegen, ongeacht de locatie.

Eplan eView 2022

EPLAN eBUILD: nieuwe methodiek voor uw engineering

Met EPLAN eBUILD zet u de beslissende stap in de richting van geautomatiseerde engineering. Kant-en-klare of afzonderlijk aan te maken bibliotheken stelt u in staat om met één druk op de knop schema's genereren.

Eplan eBuild Free 2022

EPLAN Data Portal: hoogwaardige componentgegevens van talloze fabrikanten

Met het EPLAN Data Portal heeft u direct online toegang tot de hoogwaardige artikeldatabank van diverse componentfabrikanten. De nieuwste highlights zijn de verbeterde gegevenskwaliteit en een gloednieuwe gebruikersinterface met intelligente zoekfunctie. Het nieuwe Data Portal is nu beschikbaar.

Eplan Data Portal 2022