EPLAN eMANAGE: EPLAN projecten veilig delen en eenvoudig extern bewerken

EPLAN eMANAGE is uw cloudgebaseerde basis voor actieve project- en locatie overschrijdende samenwerking. Deel uw gegevens snel en veilig met collega's, partners, leveranciers en opdrachtgevers. Met deze oplossing kunt u eenvoudig projecten vanuit het EPLAN platform en de webbrowser naar de veilige cloud-omgeving van EPLAN uploaden. EPLAN eMANAGE is beschikbaar als gratis versie en als aantrekkelijke volledige versie met extra functies.

eplan-emanage.jpg

EPLAN eVIEW: eenvoudig en overal op ieder moment projecten bekijken, delen en van commentaar voorzien

Met EPLAN eVIEW kunt u reviewprocessen in engineering digitaliseren. Met de gratis software kunt u op een gestructureerde manier samenwerken met collega's, klanten en dienstverleners. Met eVIEW kun u door middel van de redlining-functie de projectgegevens bekijken en commentaar toevoegen, ongeacht de locatie.

EPLAN eBUILD: nieuwe methodiek voor uw engineering

Met EPLAN eBUILD zet u de beslissende stap in de richting van geautomatiseerde engineering. Kant-en-klare of afzonderlijk aan te maken bibliotheken stelt u in staat om met één druk op de knop schema's genereren.

EPLAN Data Portal: hoogwaardige componentgegevens van talloze fabrikanten

Met het EPLAN Data Portal heeft u direct online toegang tot de hoogwaardige artikeldatabank van diverse componentfabrikanten. De nieuwste highlights zijn de verbeterde gegevenskwaliteit en een gloednieuwe gebruikersinterface met intelligente zoekfunctie. Het nieuwe Data Portal is nu beschikbaar.